Toiminnallamme on korkeita laatu- ja kestävyysstandardejamme vastaavat sertifikaatit

Omat tuotemerkkimme Boss ja Colmec EcoTire valmistetaan Euroopan nykyaikaisimmissa tehtaissa. Sekä laatu- että ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 mukaisesti.

Pyynnöstä voimme toimittaa sertifikaatit asiakirjamuodossa.

Laatu ja ympäristö

Colmecilla on käytössä SS-EN ISO 9001:2015 vaatimukset täyttävä laatujärjestelmä pinnoitettujen renkaiden valmistuksessa sekä pinnoitettujen ja uusien kuorma- ja linja-auton renkaiden markkinoinnissa, myynnissä ja jakelussa. Colmecilla on myös ympäristöjärjestelmä, joka täyttää SS-EN ISO 14001:2015 vaatimukset pinnoitettujen renkaiden valmistuksessa sekä pinnoitettujen ja uusien kuorma- ja linja-auton renkaiden markkinoinnissa, myynnissä ja jakelussa.

ECE R 109

Pinnoitettujen renkaiden valmistuksessa Colmec soveltaa ja täyttää kansainvälisen säännöksen ECE R 109 edellyttämät laatustandardit. Tämä koskee myös Colmec Groupin tuotantolaitosta Rudnossa Puolassa.

Luottoluokitus

Colmec on erittäin ylpeä ja iloinen saadessaan korkeimman luottoluokituksen Pohjoismaiden johtavilta luottoluokitusyhtiöiltä UC AB:lta ja AAA Soliditet AB:lta.

Person håller mobiltelefon i handen och pekar mot skärmen med sin andra hand

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää kannattavasta ja kestävästä tarjonnastamme!

Työntekijämme antavat mielellään tietoa rengas- ja palveluratkaisuistamme sekä näiden tuomasta lisäarvosta. Täytä lomake, niin myynnin ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä auttaakseen sinua parhaalla mahdollisella tavalla!