Palvelut

/Palvelut
Palvelut2020-10-20T12:28:21+00:00

Colmecin vertaansa vailla oleva huippuosaaminen perustuu siihen, että koko henkilöstö työskentelee raskaan kaluston renkaiden parissa. Asiakkaana saat asiantuntevaa teknistä tukea aina kun sitä tarvitset.

Colmec pystyy tarjoamaan markkinoiden kattavimman ja monipuolisimman palveluvalikoiman. Käytössäsi on muun muassa laaja tekninen tieto ja osaaminen, tuotevalintoja koskeva neuvonta sekä monipuoliset renkaiden seuranta- ja mittauspalvelut.

Colmec tarjoaa kustannustehokkaan kokonaisratkaisun, jotta renkaasi kestävät pitempään pidosta tinkimättä, polttoainetta kuluu vähemmän ja kokonaiskustannukset laskevat. Me osaamme sen parhaiten!

Alan paras toimitusvarmuus.

Raskaan kaluston renkaiden toimituksissa olemme markkinajohtaja Ruotsissa, jossa oma kuljetus- ja jakeluorganisaatiomme kattaa koko maan. Olemme liikkeellä viikosta viikkoon läpi vuoden.

Colmec seuraa eduksesi

Colmec on pitkään työskennellyt liikkuvan akselimittaustekniikan kanssa, joten pystymme tarjoamaan liikkuvia seurantapalveluja. Panostamme jatkuvasti tekniikkaan, jotta asiakkaan rengas- ja polttoaine-kulut laskisivat. Meidän osaamisemme laskee sinun käyttökustannuksiasi!

Mittausjärjestelmä toteutetaan myös yksilöllisesti ja voi koskea yksittäistä ajoneuvoa, koko kalustoa tai tiettyä rengasta. Seurantaan voi sisällyttää esimerkiksi nämä palvelut: nykyisten renkaiden kartoitus, ilmanpaine, urasyvyys, renkaiden kunto, jäljellä oleva käyttöaika, kuluminen, toimenpide-ehdotukset, akselimittauksen tarve jne.

Kysy lisää palveluistamme meiltä!