Asiantuntevaa palvelua ja tukea aina tarvittaessa.

Tarjoamme ainutlaatuisen liikkuvan rengaspalvelukokonaisuuden. Rengaspalvelut paikan päällä, rengasrikkopalvelut, uudet vanteet ja vannekunnostus sekä vaihtovannejärjestelmä.

Fleet-palvelut

Colmec on kehittänyt oman edistyneen Fleet-ohjelman Pohjoismaihin ja Puolaan sekä suurille että pienille kalustomäärille ja linja-autoyrityksille. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, luoden kokonaistaloudellinen ratkaisu.

Fleet

Fleet-tuki

Oma tukiosastomme Ruotsissa keskittyy yksinomaan fleet-asiakkaisiin ja suuriin asiakkaisiin. Työntekijämme ovat päivittäin yhteydessä asiakkaaseen optimoidakseen kaikki prosessit niin taloudellisesta kuin ympäristönkin näkökulmasta. Tukiosastomme kehittää ja seuraa yksilöllisiä toimintasuunnitelmia, suunnittelee vaihdot ja renkaiden kuntotarkastukset, suunnittelee tuotannon asennusosastollemme, analysoi CTMS:n tietoja, hoitaa ajoneuvojen hallinnoinnin, toimitukset ja laskutuksen. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Haluatko tietää lisää palveluista? Ota yhteyttä info@colmec.fi, autamme mielellämme!

Colmec Tire Management System (CTMS)

Järjestelmämme avulla seuraamme noin 8000 ajoneuvoa eri maissa. Paikan päällä suoritetun tarkastuksen jälkeen tulokset analysoidaan CTMS:ssä ja asiakkaalle ilmoitetaan tarvittavista toimenpiteistä, kuten rengaspaineen säädöstä, renkaan vaihdosta, renkaan akselipaikan vaihdosta tai akselisuuntauksen tarpeesta. Olemme kehittäneet CTMS:ää edelleen asiakasystävälliseksi sovellukseksi sekä iPhonelle että Androidille.

Däcktekniker vid mätning
Colmec Mobil Service

Rengasteknikot ja akseliteknikot

Colmec Mobil Service-osastomme käsittää rengasteknikot ja akseliteknikot. He työskentelevät paikan päällä asiakkaidemme kanssa optimoidakseen ja alentaakseen käyttökustannuksia. Palvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Rengasteknikot

Rengasteknikomme tekevät rengastarkastukset paikan päällä. Toimenpiteet räätälöidään asiakaskohtaisesti ja ne voivat sisältää kokonaisia

Akseliteknikot

Colmecin akseliteknikot ovat osa fleet- ja suurasiakasosastoamme, mutta työskentelevät myös itsenäisesti muiden asiakkaiden kanssa eri puolilla Pohjoismaita. Jos havaitset epänormaalia renkaiden kulumista ja/tai lisääntynyttä polttoaineenkulutusta, niin ota yhteyttä. Akselisuuntaus alentaa käyttökustannuksia ja pienentää ympäristöjalanjälkeä!

Huoletonta rengaspalvelua

Etsitkö huoletonta rengashuoltoratkaisua? Siinä tapauksessa olemme oikea yhteistyökumppani! Rengasrekka palvelee Etelä-Suomessa.

Colmec Mobil Partner

Voimme tarjota palvelua paikan päällä, päivällä sekä illalla ja viikonloppuisin – milloin sinulle parhaiten sopii. Säästät sekä aikaa että voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Meillä on laaja kokemus kuorma- ja linja-autoista sekä mm. maansiirto-, jätehuolto- ja hätäajoneuvoista sekä henkilö- ja pakettiautoista – mikään ei ole meille liian suuri tai liian pieni.

Colmec Mobil Partner tarjoaa ainutlaatuisen palvelukonseptin. Palvelemme asiakasta paikan päällä ja räätälöimme palvelut tarpeen mukaan. Suoritamme huoltotoimenpiteet ajoneuvojen ollessa poissa käytöstä, päivällä ja illalla sekä viikonloppuisin. Rengasrekka palvelee Etelä-Suomessa. Palvelut saatavilla myös Tukholman seudulla. Myös 24 h-rengasrikkopalvelu – Soita 040 456 3855!

Colmec Fleet
Tekninen tuki

Asiantuntevaa teknistä tukea

Tarjoamme teknistä tukea aina tarvittaessa. Työskentelemme kuorma- ja linja-auton renkaiden parissa ja meillä on hyvä asiantuntemus niihin liittyen. Paikallinen aluemyyntipäällikkö auttaa mielellään, ota yhteyttä.

Aluemyyntipäällikkömme auttavat:

 • Tekniset tiedot
 • Suositukset
 • Apua pintamallin valintaan
 • Tuotetiedot
 • Tietoa akselisuuntauksesta
 • Renkaiden kuntoseuranta
 • Loppukäyttäjien tuki
 • Renkaiden toimitukset
 • Runkojen merkintä
 • Säännölliset asiakasvierailut

Toimistossa toimivat myyntiedustajamme tarjoavat:

 • Tietoa rungoista
 • Runkojen yhdistäminen
 • Pintamallisuositukset
 • Ohjeet pintamallin valintaan
 • Tuotannon seuranta
 • Toimitusajat
 • Varastotilanne
 • Ohjeistus toimituksiin

Varastointia tehokkaaseen logistiikkaan

Colmec Groupilla on yhteensä 8 varastotilaa, joiden pinta-ala on 58 000 neliömetriä ja tilaa yli 300 000 kuorma-auton renkaalle ja vanteelle, takaavat tehokkaan varastointilogistiikan ja korkean asiakastyytyväisyyden.

30000

neliömetriä varastotilaa Ruotsissa

Stommhall
Varastointi

Ruotsi

Päävarastomme sijaitsee Norrköpingissä. Voimme varastoida yhteensä 100 000 kuorma-auton rengasta 30 000 neliömetrin tiloissa.

finland flag

Suomi

Suomen toimistomme ja varastomme muutti uusiin tiloihin Espooseen vuonna 2021. Toimisto ja varasto sijaitsevat rengasliikkeemme yhteydessä ja ovat pinta-alaltaan noin 1000 neliömetriä.

poland flag

Puola

Puolan päävarasto sijaitsee Rudnossa, n. 60 km Gdanskista etelään. Täällä varastoimme kuorma- ja henkilöauton renkaita sekä laitteita ja tarvikkeita 25 000 neliömetrin tiloissa. Tammikuussa 2017 muutimme juuri rakennettuun 1 800 neliömetrin varastoon Chorzówiin, Etelä-Puolaan. Katamme koko Puolan nopeilla toimituksilla.

Norja

Colmec Norja muutti uusiin toimisto- ja varastotiloihin Hamarissa vuonna 2021. Tämä tehostaa logistiikkaketjua ja edesauttaa laajentumistamme Norjan markkinoilla.

Asennusosasto

Asennusosasto

Asennusosastomme poistaa vanteelta, asentaa vanteelle ja tasapainottaa yli 55000 rengasta vuosittain. Osaston tehtäviin kuuluu vannetyöt, tasapainotus, vanteiden pesu ja renkaiden täyttö typellä. Asennusosasto palvelee kaikkia eri asiakasryhmiämme ja toimii kahdessa vuorossa, mutta sesonkiaikana kolmessa vuorossa sekä viikonloppuisin. Saippaus ja nastoitus tehdään myös tällä osastolla.

Luotettava rengasrikkopalvelu vuorokauden ympäri!

24 h-rengasrikkopalvelu ympäri vuoden. Saatavilla Suomessa Uudellamaalla ja Ruotsissa Tukholman seudulla.

Tarvitsetko apua? Soita 040 456 3855!

Däcktekniker byter hjul
Rengasrikkopalvelu
Härdning och kylning vid renovering av fälgar
Vanteiden kunnostus

Oma ympäristöystävällinen vannekunnostus

Colmec otti käyttöön oman vannekunnostuslinjaston tammikuussa 2022 juuri kunnostetuissa noin 1000 neliömetrin tiloissa. Olemme iloisia, että tämä merkittävävä lisäinvestointi kestävään kehitykseen on nyt toiminnassa ja mahdollistaa vanteiden tehokkaan uudelleenkäytön. Kaikki kuorma- ja linja-auton vanteiden kunnostukset ja maalaukset tehdään nyt itse käyttämällä uusinta teknologiaa ja edistyksellisimpiä laitteita. Koko prosessimme on räätälöity kuorma- ja linja-auton vanteille, mikä takaa ainutlaatuisen laadukkaan lopputuloksen.

Tämän tarjoamia etuja ovat mm.

 • Kestävä ja ympäristöystävällinen
 • Ainutlaatuisen korkea laatu
 • Kustannustehokas
 • Lyhyemmät toimitusajat
 • Värivaihtoehdot

Näin toimii vanteiden kunnostus

Renovering av fälgar - blästring

01. Hiekkapuhallus

Robotti seuraa kehittyneellä tekniikalla ja suurella tarkkuudella vanteen muotoja puhtausasteeseen Sa 2,5-3.

Lackering vid renovering av fälgar

02. Maalaus

Maalaus tapahtuu Sveitsissä kehitetyllä ainutlaatuisella jauhemaalaustekniikalla.

Härdning och kylning vid renovering av fälgar

03. Kovetus ja jäähdytys

Värijauhe kovetetaan aikaohjatussa uunissa 200 asteessa ja jatkaa sitten jäähdytysalueelle ennen laadunvalvontaa.

Kvalitetskontroll vid renovering av fälgar

04. Laadunvalvonta

Kovettunut maalipinta tarkastetaan paksuuden mittauksilla ja tartuntatesteillä ennen vanteen hyväksyntää.

Vaihtovannejärjestelmä

Palvelutason parantamiseksi entisestään ja toimitusaikojen minimoimiseksi olemme ottaneet käyttöön vaihtovannejärjestelmän. Kun asiakas toimittaa renkaan vanteineen, hän valitsee myös vannetyypin, joka asennetaan takaisin toimitettavalle renkaalle.

 • Uudet vanteet
 • Kunnostetut vanteet
 • Käytetyt vanteet

Korkealaatuinen saippaus ja nastoitus

Voit tilata meiltä renkaiden saippauksen ja/tai nastoituksen. Pitkä kokemus, koulutettu henkilökunta ja nykyaikaiset laitteet takaavat korkealaatuisen lopputuloksen. Tämä on kuitenkin poikkeama renkaan alkuperäisestä rakenteesta ja vaikuttaa renkaan ominaisuuksiin. Tästä johtuen takuu ei kata saippattuja ja/tai nastoitettuja renkaita.

Saippaus ja nastoitus
Person håller mobiltelefon i handen och pekar mot skärmen med sin andra hand

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää kannattavasta ja kestävästä tarjonnastamme!

Työntekijämme antavat mielellään tietoa rengas- ja palveluratkaisuistamme sekä näiden tuomasta lisäarvosta. Täytä lomake, niin myynnin ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä auttaakseen sinua parhaalla mahdollisella tavalla!