Colmecilla kestävä kehitys on kaiken toiminnan ytimessä

Pyrimme toiminnassamme aina mahdollisimman pieneen ympäristöjalanjälkeen. Laatu- ja ympäristötyömme on siksi olennainen ja näkyvä osa liiketoimintaamme.

Pinnoitetut renkaamme ovat erittäin ympäristötehokkaita, yhdessä rengaseknikkojen ja akseliteknikkojen avulla voimme säästää sekä renkaita että polttoainetta.

Työskentelemme aktiivisesti kohti vihreämpää tulevaisuutta.

Kehitämme kokonaiskonseptiamme innovatiivisesti ja ympäristötietoisesti. Meille on tärkeää palveluiden jatkuva parantaminen ja uusien ratkaisujen löytäminen asiakkaidemme eduksi ja luonnon säästämiseksi.

Hyvä ympäristövalinta

Colmec-tuotteet ovat hyvä ympäristövalinta!

Polttoainetaloudellisuus

Akselisuuntaus vähentää polttoaineen kulutusta

Renkaiden kierrätys

Annamme renkaille uuden elämän ja samalla minimoimme ympäristövaikutuksiamme

Vannekunnostus

Annamme vanteille uuden elämän ja samalla minimoimme ympäristövaikutuksiamme

Colmec – Kestävä valinta

Käytetyt renkaat ja vanteet ovat yksi tämän hetken haastavimmista jätetyypeistä. Samat ominaisuudet, jotka tekevät niistä merkittävän haasteen, tekevät niistä myös yhden uudelleenkäytettävimmistä materiaaleista ja tärkeän osan kestävämpää kiertoa. Pitkäjänteinen ympäristö- ja vastuullisuustyömme tekee tuotteistamme ja palveluistamme hyvän ympäristövalinnan kohti kestävämpää ja vihreämpää tulevaisuutta.

Pinnoitus vähentää raaka-aineiden tarvetta 75%

Vähentää maankäyttöä/kumipuun viljelyä  jopa 29 %

Vähentää CO2-päästöjä jopa 24 %

Vähentää pölysaastetta jopa 21 %

150% vihreä!

Toimimme innovatiivisesti ja otamme kestävän kehityksen huomioon kaikessa toiminnassamme. Kehitämme jatkuvasti parempia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.

Tutustu miten kestävän kehityksen työmme näkyy tuotteissamme ja palveluissamme

Colmec regummeringsprocess

Renkaiden pinnoitus

Omien merkkiemme pinnoitetut renkaat valmistetaan Euroopan nykyaikasimmissa tehtaissa, jotka ovat laatu- ja ympäristösertifioituja.

Däck

Renkaiden kierrätys

Käytettyjen renkaiden uudelleenkäytöllä vähennämme merkittävästi uusien raaka-aineiden tarvetta ja autamme säästämään maapallon rajallisia luonnonvaroja.

Härdning och kylning vid renovering av fälgar

Vannekunnostus

Omalla nykyaikaisella vannekunnostustuslinjastollamme annamme vanteille uuden elämän ja samalla minimoimme ympäristövaikutuksiamme.

Person håller mobiltelefon i handen och pekar mot skärmen med sin andra hand

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää kannattavasta ja kestävästä tarjonnastamme!

Työntekijämme antavat mielellään tietoa rengas- ja palveluratkaisuistamme sekä näiden tuomasta lisäarvosta. Täytä lomake, niin myynnin ammattilaisemme ottaa sinuun yhteyttä auttaakseen sinua parhaalla mahdollisella tavalla!