Laatu- ja ympäristösertifikaatit

/Laatu- ja ympäristösertifikaatit
Laatu- ja ympäristösertifikaatit2020-10-20T14:07:01+00:00

Laatu

Colmecilla on laadunhallintajärjestelmä, joka täyttää ISO 9001:2008 -standardin mukaiset vaatimukset, ulkoisesti sertifioituna SP:n, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut -instituutin, toimesta.

Pyrkiessämme jatkuviin parannuksiin Colmecilla, ylläpidämme läheisiä yhteistyösuhteita asiakkaisiimme.

Colmecin panostus laatuun on myös aikaansaanut sen, että pinnoitettujen renkaiden tuotantomme täyttää kansainvälisen UN-ECE-säännön 109 laatuvaatimukset. Tämä koskee myös Colmec-ryhmän Puolassa sijaitsevaa tehdasta.

Ympäristö

Colmecilla on ympäristöjärjestelmä, joka täyttää ISO 14001:2004-standardin mukaiset vaatimukset, ulkoisesti sertifioituna SP:n, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut -instituutin, toimesta.

Ympäristön hyväksi tekemässämme työssä tärkeitä tekijöitä ovat itse pinnoitusprosessimme, sillä se säästää luonnonvaroja huomattavasti (n. 80% vanhasta renkaasta käytetään uudelleen), sekä tavoitteemme asiakkaidemme polttoaineenkulutuksen pienentämiseksi.

Pyrimme myös jatkuviin parannuksiin muun muassa sähkön, veden ja kemikaalien kulutuksen vähentämiseksi sekä tuottamamme jätteen määrän pienentämiseksi.

Seuraava askel ympäristön hyväksi tekemässämme työssä on ansaita pinnoitetuille BOSS-renkaillemme Joutsenmerkki.