Colmec vahvistuu Suomessa

//Colmec vahvistuu Suomessa

Colmec vahvistuu Suomessa

Kumikonkari Asikainen myynnin vetäjäksi

Markku-Asikainen_Colmec_150pxSuomeen keväällä rantautunut ruotsalainen rengasyritys Colmec harppaa taas eteenpäin markkinoilla. Colmecin myyntipäälliköksi on 14. lokakuuta alkaen nimitetty Markku Asikainen (42), jolla on vankka ja pitkä kokemus raskaan kaluston renkaista.

Markku Asikainen on työskennellyt rengasalalla 17 vuotta. Viimeiset kuusi vuotta hän oli Vianorin aluemyyntipäällikkönä Jyväskylässä vastuualueenaan kuorma- ja linja-autojen rengas- sekä palvelumyynti. Tätä ennen hän oli vastaavissa tehtävissä Euromasterilla.

– Colmecilla on nyt Asikaisen nimityksen ansiosta Suomessa tiimi, josta löytyy sekä kuorma-auto- että bussialan monipuolista asiantuntemusta ja ymmärrystä, sanoo Colmecin maajohtaja Sami Ojamo.
– Tällä asiantuntemuksella ja vuosien mittaan syntyneillä kontaktiverkostoilla on suuri merkitys, kun Colmec alkaa tarjota palvelujaan täysipainoisesti myös Suomessa, Ojamo ennakoi.
Asikaisen asemapaikkana pysyy edelleen Jyväskylä, josta on erinomaiset yhteydet eri puolille Suomea. Jyväskylä on myös liikenteellisesti tärkeä solmukohta, jonka kautta kulkee keskeinen osa maan rahtiliikenteestä.
Colmec starttasi Suomessa viime toukokuussa, jolloin julkistettiin maajohtajan nimitys. Alku on sujunut jopa odotettuakin paremmin.
– Uusi toimija ja sen tarjoamat laadukkaat vaihtoehdot ovat herättäneet kiinnostusta laajalla rintamalla. Tämä kannustaa meitä edelleen jatkamaan palvelujemme kehittämistä. Lisää nimityksiä on siten luvassa, sanoo maajohtaja Sami Ojamo.

Monipuolisia rengaspalveluja kuorma- ja linja-autoliikenteen tarpeisiin tuottava Colmec on alansa markkinajohtaja Ruotsissa. Colmec on itsenäinen, valmistajista ja ketjuista riippumaton perheyritys. Se toimii kuitenkin tiiviissä yhteistyössä kaikkien merkittävien rengasvalmistajien kanssa. Colmecin oma pinnoitettujen renkaiden tuotemerkki on BOSS, jota valmistetaan omilla tehtailla Ruotsissa ja Puolassa.
Vuonna 2012 Colmec valmisti lähes 160 000 pinnoitettua rengasta. Täysin uusia renkaita toimitettiin samana vuonna runsaat 90 000. Yrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 600 miljoonaa kruunua. Palveluksessa on yhteensä noin 350 henkeä.

LISÄTIEDOT:
Maajohtaja Sami Ojamo, puh. 040 136 7500, sami.ojamo@colmec.fi, www.colmec.fi

2017-11-08T09:45:36+00:00oktober 14th, 2013|